vergrootglas

IAG in Den Bosch

Gisteren (zondag 8 mei) deed de topsport/ selectie A&B niveau mee aan de IAG in Den Bosch. Het is een lange maar geslaagde en bijzondere dag geweest.

Zoë, Maaike en Britt deden mee in de B klasse. In deze klasse waren er 31 deelnemers. Zoë plaatste zich als 2e voor de finale, knappe prestatie. Britt plaatste zich als 5e voor de finale. Britt komt terug van een blessure, dit was haar eerste wedstrijd na januari. Maaike moest helaas haar keuze oefeningen vroegtijdig beëindigen, waardoor ze geen finaleplek behaalde. Uiteindelijk werd in de finale Britt 2e!! Gefeliciteerd.

Vervolgens kwam de A klasse in verschillende groepen. Denise, Ella, Carmein, Bente, Mel, Daan en Siebe deden hier aan mee.

Hier en daar werden er nieuwe onderdelen geprobeerd, die nog wat verfijnd moeten worden. Maar allemaal geknokt!! Denise, Carmein, Bente, Mel en Siebe sprongen een finale en hierbij behaalde Bente met een nieuw puntenrecord een 3e plaats. Gefeliciteerd!

Toch wel echt het hoogtepunt van de dag is Mel. Mel komt terug van een heftige scheenbeen blessure en sprong na 29 oktober nu weer zijn eerste wedstrijd. Hij heeft geweldig gepresteerd en ging als 1ste de finale in, erg mooie binnenkomer. Uiteindelijk werd Mel 3e in de finale. Je was geweldig vandaag topper!

Al met al een erg mooie dag. Mooi hoe iedereen het met elkaar beleefd, wat een team gevoel.

image1_1