vergrootglas

Laatste plaatsingswedstrijd CDE

Afgelopen zaterdag (16-4) was het een spannende en belangrijke dag voor de regionale springers van TVIJ. Het was alweer tijd voor de derde plaatsingswedstrijd in Alkmaar. De springers hebben de afgelopen weken hard getraind aan de verplichte en keuze oefeningen. Dit harde werken werd beloond.

 

Met individueel in de C jeugd meisjes is Djeda van Hemert 6e geworden. In de C Junior meisjes is Merel Wolzak die haar nieuwe verplichte oefening sprong 2e geworden en Mara Smelt 4e geworden.

In de D pupil meisjes op de 4e plaats Irem Ozen, op de 5e plaats Dewi Soddermann en op de 6e plaats Joy van Keijzerswaard. Bij de D Jeugd l meisjes is Leanne Timmerman 8e geworden en in de D Jeugd ll meisjes is Nova Houthuyzen 8e geworden die door een val niet haar hele keuze oefening kon springen. Bij de D Jeugd jongens is Ruben Walkeuter 8e geworden. Ruben was ten val gekomen na de eerste sprong van zijn oefening. De laatste oefening herstelde hij zich en heeft de wedstrijd met een goede oefening afgesloten. In de grote D Junior Gemengd groep is Stijn Nissink 8e geworden en Myra Veldhuyzen 14e geworden.

In de E Pupil l Gemengd is Bridget Thijssen 1e geworden, Valerie Woestenburg 4e geworden en Tara Soddermann 13e. In de E Jeugd Gemengd is Don Braaij 6e geworden. Connor Smith is 3e geworden in de E Jeugd ll Gemengd. In de E Pupil ll Gemengd is Danique Strijker met drie erg mooi gesprongen oefeningen 3e geworden, Seth Schouten 6e en Melanie Terpstra 7e. In de E Pupil lll Gemengd is Djen-lynn Veenendaal 3e geworden en Lindsey Scholts 5e. Wat erg knap is, is dat Lindsey iedere wedstrijd een moeilijkere oefening is gaan springen.

 

Met synchroon zijn Mara en Merel 1e geworden in de C Junior Meisjes. Ook hebben Irem en Dewi de 2e plaats behaald in de D Pupil Meisjes en Leanne en Nova de 3e plaats in de D Jeugd Meisjes. In de E Pupil Gemengd zijn Bridget en Valerie 1e geworden en Djen-Lynn en Lindey 4e.  In de E Jeugd Gemengd zijn Don en Connor 6e geworden.

 

Al met al een super dag dus. Aan de hand van de drie plaatsingswedstrijd is er een indeling gemaakt wie zich geplaatst heeft voor het Nederlands Kampioenschap die in juni zal plaatsvinden in Ahoy.

De springers die individueel door zijn naar het Nederlands Kampioenschap zijn:

Merel Wolzak

Bridget Thijssen

Valerie Woestenburg

Melanie Terpstra

 

Voor synchroon zijn door naar het Nederlands Kampioenschap:

Mara en Merel

Leanne en Nova

Bridget en Valerie

 

TVIJ is trots op de springers en de resultaten. Iedereen ontwikkelt zich in de sport en we zien veel plezier bij de springers.

Ook is TVIJ erg blij met de ouders die jureren tijdens de wedstrijden.