vergrootglas

Maar liefst 6 podiumplekken voor TVIJ op tweede plaatsingswedstrijd CDE

Er zijn alweer twee plaatsingswedstrijden geweest voor de categorieën C, D en E. Ee eerste was in Alkmaar op zaterdag 19 maart. Dit weekend, op zaterdag 2 april was de tweede wedstrijd in Kudelstaart. De laatste zal op 16 april in Alkmaar zijn, waarna het NK op 25 en 26 juni in Ahoy, Rotterdam zal plaatsvinden.

Bij de tweede wedstrijd zijn maar liefst 3 podiumplekken gehaald bij het synchroonspringen en ook 3 bij de individuele wedstrijd.
De dag begon met het synchroon. Bij de D pupil meisjes werden Irem en Dewi 2e. Bij de D jeugd meisjes werden Leanne en Nova 4e, ze kwamen net 0,7 punt te kort voor een podiumplek. Bij de D junior gemengd werden Stijn en Stef 5e. Bij de E pupil gemengd zijn Bridget en Valerie 1e geworden, in diezelfde categorie werden Djen-Lyn en Lindsey 3e.

In de middag waren er maar liefst 19 TVIJers! Bij de C jeugd meisjes werd Djeda 6e, Bij de C junior meisjes werd Merel 3e! Bij de D pupil meisjes werd Dewi 4e, Joy 5e en Irem 6e. Bij de D jeugd I meisjes werd Leanne 9e, bij de D jeugd II meisjes werd Nova 7e. Bij de D jeugd jongens werd Stef 5e en Ruben 9e. Bij de D junior gemengd werd Stijn 8e en Myra 10e. Bij de E pupil I gemengd werd Bridget 1e, Valerie 5e en Tara 10e. Bij de E pupil II gemengd werd Melanie 3e en Seth 5e, bij de E pupil III gemengd werd Djen-Lynn 4e en Lindsey 5e, bij de E jeugd II gemengd werd Connor 4e.

Natuurlijk zijn we trots op alle springers! En we zijn weer erg blij met de ouders die gejureerd hebben!

De tussenstand na 2 wedstrijden is hier te vinden voor de synchroonparen, en hier voor de individuele uitslagen.
We zitten in regio west, hoeveel er naar het NK in Ahoy mogen per regio is hier te vinden.

Er is nog één wedstrijd te gaan, dus er kan nog van alles gebeuren!