vergrootglas

Eerste twee plaatsingswedstrijden AB

Op zaterdag 5 maart en 12 maart hebben de eerste twee plaatsingswedstrijden voor de A en B individueel en synchroon plaatsgevonden. De eerste was in Alkmaar en de tweede in Zoetermeer. Beide dagen zijn naast de sporters ook trainers en juryleden bezig geweest voor TVIJ, bedankt voor jullie inzet!

Op de eerste wedstrijd zijn 3 medailles binnen gehaald. Maaike werd invidueel 3e, Daan werd individueel 2e. Synchroon werden Zoë en Carmein 3e en Daan werd met zijn synchroonpartner 2e.

Voor de overige uitslagen van de eerste wedstrijd voor individueel A klik hier, voor individueel B klik hier,  voor synchroon A klik hier en voor synchroon B klik hier.

Op de tweede wedstrijd werden er 5 medailles in ontvangst genomen door Daan, Siebe, Romana, Carmen en Maaike.

Siebe werd in de categorie A jeugd/junior jongens 1e met zijn synchroonpartner van de club GTS, met een puntentotaal van 108,900. Daan werd, in dezelfde categorie, met zijn synchroonpartner uit Alkmaar 2e met een totaalscore van 103,200. Romana werd 2e in de A dames, dit met maar een verschil van 1,120 op nummer 1. Carmein won een bronzen medaille in de B dames met 119.335 punten. Maaike won met haar synchroonpartner uit Alkmaar bij de B dames met ruim 6 punten voorsprong op de nummer 2! Bente en haar partner uit Alkmaar misten op een honderdste punt het podium bij de synchroonwedstrijd van de A dames.

Voor de overige uitslagen individueel klik hier, voor synchroon klik hier.

De laatste plaatsingswedstrijd AB voor het NK zal plaatsvinden in Alkmaar op 9 april.