vergrootglas

Presentatie Oranje selectie

Vandaag, op zondag 21 februari, is tijdens de topsport kwalificatiewedstrijd in Alkmaar de nieuwe selectie van Oranje jong talent en jong Oranje gepresenteerd door Hans Gootjens, topsportmanager van de KNGU. 

Op zondag 24 januari vond er, tevens in Alkmaar, een Oranje jong talent selectie (OJTS) test plaats. Hier deden van TVIJ onder andere Ella Edwards (12 jaar) en Daan Overbeek (13 jaar) aan mee.

Beide sporters hebben dit seizoen de wedstrijdlimiet al gehaald en hebben ook de test volbracht. Tijdens de test werden de sporters getest op kracht, lenigheid en ook techniek op de trampoline. Zowel Daan als Ella scoorden ruim boven de limiet en daarmee zijn ze beiden opgenomen in de OJTS. Gefeliciteerd toppers!

Mel van der Kolk (15 jaar), die op dit moment aan het terug komen is van een scheenbeen blessure, is opgenomen in de jong Oranje (JO) selectie. Al voor zijn blessure had hij de limiet gehaald. Mel zat voorheen in de OJTS maar vanwege zijn leeftijd moest hij door naar de JO selectie, aangezien hij de limiet heeft gehaald is heeft hij de selectie dus ook gehaald. Gefeliciteerd!image1