vergrootglas

1x goud en 3x brons voor TVIJ op het NK

Het weekend van 20 en 21 juni vond het Fantastic Gymnastics plaats in Ahoy Rotterdam, hier kwamen sporters van TVIJ in actie bij de Nederlandse Kampioenschappen trampolinespringen.


Op zaterdag begon de dag met synchroonspringen, bij de E pupil gemengd haalden Bridget Thijssen en Valerie Woestenburg helaas de finale niet. Bij de E jeugd gemengd zijn Leanne Timmerman en Nova Houthuyzen 8e geworden.  ’s Middags was het tijd voor de individuele wedstrijden, daar is bij de D jeugd jongens Stijn Nissink 7e geworden en bij de E pupil gemengd is Dewi Soddemann ook 7e geworden.
Ook de zondag begon met synchroonwedstrijden. In het sportpaleis kwamen de A senior dames in actie, hier hebben Bente Geleijn samen met Lara Schut (Triffis, Alkmaar) de finale helaas niet gehaald. Tegelijkertijd was ook de wedstrijd  van de A jeugd/junior meisjes in een andere hal. Hier zijn Selina van Maren en Annick Houthuizen 3e geworden. Bij de A jeugd/junior jongens heeft Mel van der Kolk met zijn synchroon partner Daan Bergsma (Topsport Noord, Heerenveen) de finale helaas niet gehaald. Bij de B jeugd jongens zijn Daan Overbeek en Siebe Wielenga 1e geworden! Bij de C junior meisjes zijn Merel Wolzak en Mara Smelt 6e geworden.  In de middag waren de individuele wedstrijden. Daar is bij de A senior dames Romana Schuring 4e geworden en Bente heeft helaas de finale niet gehaald. Bij de A jeugd meisjes heeft Annick ook helaas de finale niet gehaald. Bij de A junior meisjes is Selina 5e geworden. Bij de A junior jongens is Mel 3e geworden! Bij de B jeugd jongens is Siebe 3e geworden! Bij de C jeugd meisjes is Ella Edwards 8e geworden.