vergrootglas

IAG in Den Bosch

Gisteren (zondag 8 mei) deed de topsport/ selectie A&B niveau mee aan de IAG in Den Bosch. Het is een lange maar geslaagde en bijzondere dag geweest.

Zoë, Maaike en Britt deden mee in de B klasse. In deze klasse waren er 31 deelnemers. Zoë plaatste zich als 2e voor de finale, knappe prestatie. Britt plaatste zich als 5e voor de finale. Britt komt terug van een blessure, dit was haar eerste wedstrijd na januari. Maaike moest helaas haar keuze oefeningen vroegtijdig beëindigen, waardoor ze geen finaleplek behaalde. Uiteindelijk werd in de finale Britt 2e!! Gefeliciteerd.

Vervolgens kwam de A klasse in verschillende groepen. Denise, Ella, Carmein, Bente, Mel, Daan en Siebe deden hier aan mee.

Lees meer: IAG in Den Bosch

   

Laatste plaatsingswedstrijd CDE

Afgelopen zaterdag (16-4) was het een spannende en belangrijke dag voor de regionale springers van TVIJ. Het was alweer tijd voor de derde plaatsingswedstrijd in Alkmaar. De springers hebben de afgelopen weken hard getraind aan de verplichte en keuze oefeningen. Dit harde werken werd beloond.

Lees meer: Laatste plaatsingswedstrijd CDE

   

Maar liefst 6 podiumplekken voor TVIJ op tweede plaatsingswedstrijd CDE

Er zijn alweer twee plaatsingswedstrijden geweest voor de categorieën C, D en E. Ee eerste was in Alkmaar op zaterdag 19 maart. Dit weekend, op zaterdag 2 april was de tweede wedstrijd in Kudelstaart. De laatste zal op 16 april in Alkmaar zijn, waarna het NK op 25 en 26 juni in Ahoy, Rotterdam zal plaatsvinden.

Lees meer: Maar liefst 6 podiumplekken voor TVIJ op tweede plaatsingswedstrijd CDE

   

Eerste twee plaatsingswedstrijden AB

Op zaterdag 5 maart en 12 maart hebben de eerste twee plaatsingswedstrijden voor de A en B individueel en synchroon plaatsgevonden. De eerste was in Alkmaar en de tweede in Zoetermeer. Beide dagen zijn naast de sporters ook trainers en juryleden bezig geweest voor TVIJ, bedankt voor jullie inzet!

Lees meer: Eerste twee plaatsingswedstrijden AB

   

Pagina 1 van 6