vergrootglas

Lid worden

 

Lid worden
Voordat je je kunt inschrijven als springer bij TVIJ, kun je eerst twee proeflessen volgen. Tijdens de proeflessen kunnen wij zien op welke dag/uur jij het beste tot je recht komt. Als er geen plaats meer is bij dat uur kijken we of er op andere uren nog plaats is of word je op de wachtlijst geplaatst.
Voor een proefles mail je naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Inschrijfformulier
Heb je een proefles gehad en heeft de trainer aangegeven bij welk uur jij het beste kunt instromen?
Download hier het inschrijfformulier en mail het of stuur het naar ons op.
Het formulier staat in pdf, om deze te kunnen bekijken, in te vullen en af te drukken heeft u een programma nodig, één van de programma's die hiervoor te gebruiken is is Adobe Reader, die kunt u hier downloaden. 
Let op! Wanneer u het formulier opslaat, wordt alleen het lege formulier opgeslagen. Om het ingevulde formulier naar ons te mailen moet u het 'printen als pdf'. Lukt dit niet? Dan kunt u het uitgeprintte formulier bij de hal in de brievenbus doen, of het per post naar ons sturen. 
 
Informatie over lidmaatschap en de vereniging
Download hier het informatieboekje van onze vereniging. 
   
Uren wijzigen
Bij de wedstrijdsporters, maar ook bij de recreanten komt het soms voor dat tijdens het seizoen de uren wijzigen, dit moet altijd in overleg met de trainer(s) gebeuren. Voor de administratie is het belangrijk om daarna het urenwijzigingsformulier in te vullen en in te leveren in de brievenbus bij de hal. Het wijzigingsformulier is hier te downloaden. 
 
Lidmaatschap opzeggen en betalingen
Het lidmaatschap eindigt niet automatisch aan het einde van het seizoen. Voor het opzeggen van het lidmaatschap is het volgende van toepassing:
Beëindigen lidmaatschap ingaande 1 januari: opzeggen vóór 15 december (anders dient het lopende seizoen betaald te worden). Beëindigen lidmaatschap ingaande 1 juli: opzeggen vóór 15 juni (anders dienen twee termijnen van het nieuwe seizoen betaald te worden). Het opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk of liever per e-mail doorgegeven te worden aan de ledenadministratie ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ).
 
 
 
Bekijk hier onze privacy verklaring.